AKCE

 

 


SVATOMARTINSKÁ HUSA

Publikováno: 6.11.2017

Ve dnech 11.11.  a 12.11. 2017 přijďte ochutnat SVATOMARTINSKÉ MENU:

Valentýn 2017

Publikováno: 13.2.2017

Dne 14.února jsme si pro Vás zamilované připravili Valentýnské menu s překvapením

Celkem 2 články.
<<   <   1   >   >>
Pondělí 20.11.
Polévka: ŽAMPIÓNOVÁ
150g Smažený sýr, vařený brambor, tatarka, okurek 89,-
150g Pikantní kuřecí játra s bramborovými plackami, přízdoba 89,-
350g Marinovaná mozzarela v olivovo-bazalkovém pestu, zelenina, česnekový dresing, pečivo 89,-
Úterý 21.11.
Polévka: KMÍNOVÁ S VEJCI
120g Moravský vrabec, kyselé zelí, domácí houskový knedlík 89,-
120g Kuřecí steak zapečený se žampióny, sýrem, cibulí, vařený brambor, přízdoba 89,-
350g Marinovaná mozzarela v olivovo-bazalkovém pestu, zelenina, česnekový dresing, pečivo 89,-
Středa 22.11.
Polévka: CELEROVÁ S KRUTÓNY
120g Debrecínské žebírko (uzené,slanina,paprika), italské těstoviny, okurek 89,-
120g Hovězí plátek barevném pepři, vařený brambor, zelný salát s anglickou slaninou 89,-
350g Marinovaná mozzarela v olivovo-bazalkovém pestu, zelenina, česnekový dresing, pečivo 89,-
Čtvrtek 23.11.
Polévka: HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI
150g Vepřová pečeně, ragů z hlívy ústřičné, šťouchané brambory, přízdoba 99,-
120g Kuře na paprice, domácí houskový knedlík 89,-
350g Marinovaná mozzarela v olivovo-bazalkovém pestu, zelenina, česnekový dresing, pečivo 89,-
Pátek 24.11.
Polévka: BABIČČINA ZELŇAČKA
120g Maso dvou barev(kuřecí,vepřové) po balkánsku, rýže, kys.okurek 89,-
120g Smažené kuřecí Gordon blue (šunka, sýr), bramborová kaše, zeleninový salát 89,-
350g Marinovaná mozzarela v olivovo-bazalkovém pestu, zelenina, česnekový dresing, pečivo 89,-
350g Zapékané palačinky s tvarohem, čokoládová poleva 79,-
Pondělí 27.11.
Polévka: HAVÍŘSKÁ FAZOLAČKA
120g Špagety s boloňskou omáčkou, sýrem, kyselý okurek 89,-
120g Námořnické hovězí maso, hranolky, přízdoba 89,-
350g Kousky kuřecího masa, pekingské zelí s jablky,ořechy, nivou, kari dresing, opečený toust 89,-
K menu 2dcl limonády ZDARMA!

Zasílat denní menu: